Характер и съдба на дете, родено в четвъртък

By on March 1, 2013

Децата, които са родени в четвъртък, се различават от другите по това, че от съвсем малки искат да получат всичко, и то веднага. Ако видят две торти, те искат да опитат и от двете, а когато ги заведат в магазин за играчки, настава истинска трагедия, тъй като те го искат целия.

Когато малко пораснат, децата, родени в четвъртия ден на седмицата, винаги си поставят големи цели за възрастта си и ги постигат, като отказват помощ от по-големите.

Такива деца не се притесняват да изкривят истината в своя полза от съвсем ранна възраст. Когато поотраснат, те преувеличават всяко нещо, което им се случи, а това им пречи да живеят спокойно.

Децата, родени в четвъртък, са под закрилата на Юпитер – планета, която ги дарява с амбиция и желание да постигнат повече от останалите. Тези деца стават лесно любимци на учителите, а после, когато пораснат – и на работодателите си.

Хората, родени в четвъртък, имат лидерски качества и могат да се развият много добре в своята кариера. Те стават влиятелни и уважавани хора, които имат сериозни връзки в различни сфери на обществото.

Когато започнат работа, хората, родени в четвъртък, зависят от настроението на началника си, преди да успеят сами да заемат началническа позиция.

От малки тези хора имат нужда от подкрепата на най-близките си. За тях мнението на семейството им е най-важно и те винаги се допитват до роднините си, което понякога се оказва грешка.

Деца

Още от малки децата, родени в четвъртък, мечтаят да работят в сферата на бизнеса. Развитието на децата, родени в четвъртия ден от седмицата, трябва да се поощрява от рано, тъй като те имат интерес към всичко, което ги заобикаля.

За такива деца е важно да научат всичко за сферите, които ги интересуват най-силно. Добре е такива деца да учат в профилирани училища.

Децата, родени в четвъртък, лесно учат езици, обичат да пътешестват и от съвсем малки са уверени в собствените си сили.

След като завършат училище, те се стремят да продължат образованието си, за да успеят да имат достатъчно средства за живота, към който се стремят.

http://sanovnik.bg/

About admin