Георги Илиев е убит заради лично отмъщение!

By on August 23, 2013

Райко Кръвта се озлобил срещу боса на ВИС, дебнал го 17 месеца

Разплитането на едно от знаковите показни убийства в страната е все по-близо. След като вчера стана ясно, че най-вероятно бандата на “Килърите 3″ е физическия извършител на убийството на Георги Илиев, е на път да бъде разкрита и причината за кървавия акт. Разследващите са събрали данни, според които Райко Кръвта е поискал боса на ВИС да бъде очистен като причината за това е не преразпределяне на територии, както се смяташе, а лично отмъщение.

През февруари 2004 година Главният привикал в офиса си Райко Кръвта, за да му иска сметка за убийството на Васил Горчев-Кьоравия от Благоевград. Кръвта поръчал убийството на Кьоравия, за да завладее нови територии на наркопазара. Убийството било приписано на ВИС, но вътрешно разследване на хората на Георги Илиев показало кой точно стои зад атентата, предават от Новини БГ.

Заради това му своеволие Кръвта бил привикан веднага в офиса на ВИС, където Георги Илиев му показал къде му е мястото и го задължил да спазва йерархията. Тази среща толкова озлобила перничанина, че той започнал да крои планове за отмъщение срещу Илиев. Цели 17 месеца той и хората му следели всяка стъпка на Главния, изчаквайки удобен момент, за да го ликвидират. Накрая се спрели на храстите в алеята пред хотел “Хризантема” в Слънчев бряг, откъдето снайперистът е имал идеална видимост към любимото на Илиев заведение “Буда бар”. http://www.razkritia.com

About admin