Искам да го забравя, но не мога!

By on April 9, 2013

Не мога повече да тая всичко в мен. Аз съм жена, а въпросният мъж е с няколко години по-голям от мен. От 3 години не мога да си го избия от ума, не знам изобщо защо мисля за него, като знам, че нищо няма да се получи.

 

Той не е красив, дори напротив, пълен е, не е красавец, характера му е отвратителен, надут е. Но аз не мога да не мисля за него, дори един час. Да, през тези 3 години постоянно поддържаме връзка, но само във Фейсбук и от време на време по телефона. Излизали сме само веднъж, поради причината, че той иска само да спи с мен, но когато ме види с друг – ревнува. Не го разбирам. От едно малко градче сме и двамата, виждам го всеки уикенд и през всички ваканции (просто се засичаме), защото уча в друг град.

 

Като го видя, започвам да треперя, да оплитам гласа си и да нервнича. Когато ми каже “Здравей”, просто съм най-щастливият човек на света. Когато си пишем иска да излизаме, но само заради единия секс. Бих го направила, но знам, че след това само за секс ще ме търси, а не съм от жените за една нощ.

 

Искам го, много го искам, не знам дали го обичам, но не мога без него. Три години изминаха, в които не мога да открия друг човек, имала съм възможности, но само той е в мислите ми.

http://megalife.bg

About admin